Dit is wat ik voor jou kan doen!

Jij weet waar jij goed in bent.
Nu jouw klanten nog!

Ik help jou als ondernemer
om verbinding te maken
met je doelgroep, zodat
jij je producten en/ of
diensten aan de juiste mensen
kan aanbieden én verkopen.

It’s time to connect!

Om meer bezoekers en klanten te krijgen, dien je een verbinding te creëren met jouw doelgroep. Op die manier schep je een band met je publiek en zorg je ervoor dat mensen naar jou (terug)komen. Die verbinding creëren we voor een groot deel via het wereldwijde web, maar ook nog steeds via offline kanalen. Geen idee hoe je dat doet? Maak je geen zorgen, bij Create Connection ben je aan het goede adres!

Hoe kan ik jou helpen?

Wil je weten hoe je jezelf als ondernemer en merk kunt positioneren en presenteren? Zoek jij iemand die jouw verhaal kan overbrengen naar jouw doelgroep? Ben je toe aan een nieuwe website of wil je het up-to-date houden van je site liever uit handen geven? Heb je iemand nodig die je social media kanalen beheert? Of wil je dit juist liever zelf doen, maar wil je graag op weg geholpen worden met een goede strategie en planning? Voor dit alles en meer kun je terecht bij Create Connection.

Voor grotere ondernemingen kan ik bovendien (tijdelijke) ondersteuning bieden in de rol van webredacteur, eindredacteur, content coördinator, content manager, community manager en/of content marketeer.

Diensten van Create Connection:

Personal Branding – advies en strategie

Personal branding gaat over het neerzetten van jezelf en wat jij doet, als merk. Wie ben jij? Waar sta jij voor en wat wil jij uitstralen naar je klant of opdrachtgever? Als ondernemer/ZZP’ers ben jij je eigen merk. Het is dus belangrijk om te weten wat jij wilt uitstralen om zo de juiste klanten/ opdrachtgevers aan te trekken.

Personal Branding is voor mij een mindset en een lifestyle, iets wat je dagelijks uitstraalt, online en offline. Wanneer je bij mij komt voor een Personal Branding advies, gaan we er samen achter komen wat jouw Personal Brand is en hoe je jouw merk het beste kunt positioneren en presenteren. Aan de hand van bepaalde vragen en opdrachten leer ik jou en je merk kennen en kan ik je advies geven over de juiste branding strategie. En als je dat wilt kan ik je ook daarna nog helpen om je strategie uit te voeren.

Meer weten? Maak een afspraak of vraag om meer informatie/tarieven:

Social Media – strategie en beheer

Je hebt een bedrijf en je wilt ‘er wat mee gaan doen’ op social media. Allereerst de bekende kanalen natuurlijk: Linkedin, facebook, twitter… Misschien is Instagram of Pinterest iets wat beter bij je past? Maar waar moet je beginnen en hoe ga je daarna verder? Daar help ik je graag bij.

Je kunt bij Create Connection terecht voor een persoonlijk advies en stappenplan over het gebruik van social media voor jouw bedrijf. Maar je kunt het beheer van jouw social media kanalen ook helemaal aan mij overlaten, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Maak een afspraak of vraag om meer informatie/tarieven:

Websites – creatie en beheer

Je bent net voor jezelf begonnen en je wilt online gevonden worden. Dat betekent dat je een website moet hebben. Geen idee hoe je daar aan komt? Dan maak je een afspraak met Create Connection. Binnen no time help ik jou aan een website, waar men terecht kan voor de nodige informatie en een afspraak met jou kan maken. Misschien ook nog wat leuke foto’s erop? En een extra pagina voor je downloads? En als je dat wilt, kan ik de website ook nog up-to-date houden voor jou en je onderneming. Wat wil je nog meer?

Maak een afspraak of vraag om meer informatie/tarieven:

Tekst en (eind)redactie

Natuurlijk weet jij wat je jouw potentiële klanten wil vertellen over jou en over jouw bedrijf. Maar hoe zet je jouw verhaal op papier? Ik help jou om jouw boodschap om te zetten in de juiste woorden. Woorden die passen bij jou en bij jouw doelgroep. En als je dat wilt, zoek ik er ook de juiste beelden bij om het verhaal compleet te maken.

Heb je al teksten geschreven, bijvoorbeeld voor een website of een brochure? Of misschien heb je zelfs een cursus of een boek geschreven? Dan is het handig om een ervaren eindredacteur nog eens naar je teksten te laten kijken. Ook hiervoor kun je terecht bij Create Connection.

Maak een afspraak of vraag om meer informatie/tarieven:

Meer nodig op het gebied van (online) communicatie? 

Hieronder zie je wat ik allemaal nog meer voor je kan betekenen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

– Online –

Webredactie (SEO)

Eindredactie

Personal Branding

Website Content Migratie

Social Media advies en strategie

Social Media onderhoud (strategie/planning/posten)

– Offline –

Tekstschrijven (zakelijke teksten, artikelen, persberichten)

Eindredactie

Brochure coördinatie

Redactie coördinatie

Organisatie van cursussen en events

Tekstcorrectie van boek/ manuscript