Meer over mij

Hai, ik ben Layla Pansier en ik ben specialist in zichtbaarheid, in content en connectie. Mijn drijfveer is altijd: doen waar mijn hart ligt. Zowel in mijn werk, als in mijn privéleven.

Het doel wat ik bij al mijn bezigheden voor ogen houd: iets moois maken. Iets waarmee ik mensen kan motiveren, ontroeren, laten lachen, informeren, inspireren… Dat is voor mij de beste motivatie!

Begin 2018 ging ik van start met mijn bedrijf, Create Connection. Hiermee wil ik andere ondernemers helpen om meer zichtbaar te worden bij te juiste doelgroep. En om via die zichtbaarheid ook verbinding te maken met hun doelgroep.

Waarom ik doe wat ik doe? Ik geloof dat iedereen de vrijheid zou ‘moeten’ hebben om datgene te doen waar zijn of haar hart ligt. Waar hij/ zij goed in is en blij van wordt. Dat doe ik namelijk ook!

En als ik voor jou kan doen waar IK goed in ben en waar IK blij van wordt, dan heb JIJ meer tijd om te doen wat JOU drijft. Dat is toch mooi?

Dit is wat ik doe

Contentcreatie, PR, Communicatie, contentmarketing, en contentmanagement… Deze zaken liggen aan de basis van mijn werkzaamheden. En uiteindelijk zorgen ze allemaal voor hetzelfde resultaat: meer klanten, door meer (en betere) zichtbaarheid. Iets waar elke ondernemer blij van wordt. En ik word er dubbel zo blij van als ik dit voor jou mag doen!

Ben je Online ondernemer en/of ZZP’er? Dan kan ik je helpen om een gedegen strategie op te zetten voor jouw online én offline zichtbaarheid. Ook kan ik je helpen met de uitvoering ervan. Bijvoorbeeld door je te social media kanalen op te zetten en te beheren, door media-aandacht voor je te creëren of door je teksten te (her)schrijven.

Wil je liever zelf leren hoe je aan de slag kunt met jouw zichtbaarheid? Dan heb ik voor jou iets leuks: een online programma, waarin je binnen vier maanden alles leert over je eigen zichtbaarheid, hoe je succesvol zichtbaar wordt én blijft.

Kijk voor al mijn diensten in het menu bovenaan deze website.

Meer weten over mij en wat ik doe? Stuur me gerust een e-mail met je vragen!