Wij nodigen jou uit om samen aan het werk te gaan aan jouw strategie om meer klanten aan te trekken, de juiste doelgroep te bereiken en meer te verkopen.

Herken jij dit?

=

Je hebt een uitstekend aanbod, maar je doelgroep is hier duidelijk niet van op de hoogte…

=

Je moet elke maand weer opnieuw (veel) moeite doen om klanten binnen te halen…

=

Je weet dat zichtbaar ondernemen belangrijk is, maar het lukt je niet om zichtbaar te blijven…

=

Je hebt het idee dat je te veel tijd kwijt bent aan acquisitie in plaats van werken in en aan je bedrijf, wat je veel leuker vind

=

Elke keer als je ondernemers ziet die hun droomleven leiden vraag je je af wanneer dat van jou gaat beginnen…

=

Je hebt een superleuke weggever, maar hij wordt niet gedownload…

=

Je weet dat er een doelgroep is voor jouw product of dienst, maar hebt geen idee hoe je deze kunt bereiken…

Zorg dan dat je er bij bent op 21 maart!

Op donderdag 21 maart organiseren wij, Layla en Saskia, een superleuke en productieve dag voor ondernemers die meer klanten willen door zichzelf op de juiste manier zichtbaar te maken.
En omdat we echt willen dat iedereen naar huis gaat met een strategie om meer klanten te krijgen, helemaal gericht op jouw bedrijf en jouw persoonlijke doelen, doen we dit met een select groepje van maximaal 12 ondernemers.
Het wordt een waardevolle dag, die je echt niet wilt missen. Reserveer dus snel je plekje!

Saskia en Layla

Wij zijn Saskia van der Krift en Layla Pansier en wij werken graag met andere ondernemers. Wij geloven er sterk in dat iedereen de vrijheid zou ‘moeten’ hebben om datgene te doen waar zijn of haar hart ligt, en zo zijn of haar ideale leven te ontwerpen én te leven. Voor veel ondernemers betekent dat een stukje vrijheid. Vrijheid om te kunnen doen wat je wilt, maar ook om te werken met de klanten die bij jou passen.

En daarom helpen we jou graag met het aantrekken van deze klanten, zodat jij als ondernemer ook kan blijven doen waar jouw hart ligt. Saskia doet dit door jou te helpen met het opzetten van een effectieve e-mailfunnel. En Layla doet niets liever dan jou te helpen om jou en jouw bedrijf zichtbaar te maken bij de juiste doelgroep. En dat op de manier die het beste past bij jou.

Voor wie is de ‘Go get YOUR customers’-dag?

Deze waardevolle dag is echt iets voor jou, als…

  • …je een ondernemer bent die veel online werkt en wilt ontdekken hoe je je ideale klant het beste kunt bereiken én vasthouden.
  • …je begrijpt dat een positieve mindset niet alles is (maar wel heel belangrijk!), en dat je ook moet werken om je klanten te bereiken.
  • …je al een weggever hebt – of in elk geval een idee om een weggever te maken -, maar nog geen (goed) plan om je weggever in te zetten om je doelgroep te bereiken.
  • …je, net als wij, ontzettend veel zin hebt in een inspirerende en waardevolle dag samen met gelijkgestemde ondernemers.

Early Bird actie

Wil jij erbij zijn op de ‘Go get YOUR Customers’-dag op 21 maart 2019? Reserveer dan snel je plekje!

Doe je dit namelijk vóór 21 februari, dan betaal je slechts

€77,-* ipv €97,-* !

*excl. btw

Hoe ziet deze dag eruit?

De inloop is vanaf 9:00 uur, om 9.30 uur starten we.

Je krijgt van ons een werkboek, pen en papier, dus je hoeft helemaal niets mee te nemen.

In de ochtend introduceert Saskia je in de wondere wereld van e-mailfunnels. Zij helpt je inzicht te krijgen in de online stappen die jouw klant doorgaat om gebruik te maken van je aanbod. Te beginnen met jouw weggever en met een tevreden klant als resultaat.

‘s Middags ga je, onder begeleiding van Layla, aan de slag met jouw zichtbaarheid-strategie. Er wordt gekeken naar welke manieren er zijn en bij jou passen en hoe je jou en jouw bedrijf het beste zichtbaar maakt bij JOUW doelgroep.

Er is de hele dag koffie, thee en (munt)water tot je beschikking en ook de lunch is volledig verzorgd. We lunchen gezellig samen, maar er is ook tijd om bijvoorbeeld even naar buiten te gaan voor een wandeling.

We sluiten af met een informele borrel, waarbij er gelegenheid is om te netwerken en gezellig na te praten over de dag met de andere deelnemers.

En last but not least: je gaat naar huis met een goedgevulde goodybag, vol met goodies waar je echt wat aan hebt!

Aan het einde van de dag ga je naar huis met:

Een duidelijke strategie om jezelf en je onderneming op jouw manier zichtbaar de maken bij jouw ideale doelgroep.

Een opzet en planning voor jouw e-mail marketingfunnel, waarmee je nieuwe klanten gaat aantrekken.

Heel veel inspiratie, motivatie en informatie die je kunt blijven gebruiken voor het werven van meer nieuwe klanten.

Een sterk gevoel van vertrouwen in de waarde van jouw product en wat je ermee kunt bereiken.

Early Bird actie

Wil jij erbij zijn op de ‘Go get YOUR Customers’-dag op 21 maart 2019? Reserveer dan snel je plekje!

Doe je dit namelijk vóór 21 februari, dan betaal je slechts

€77,-* ipv €97,-* !

*excl. btw

Waar is het?

 

Voor deze inspirerende en waardevolle dag hebben we de ideale lokatie gevonden: Locus010 te Schiedam. Locus010 is een co-working space waar verbinding, persoonlijke ontwikkeling en mindset centraal staan. De eigenaren van deze mooie plek, Samantha en Nick, zijn beiden ondernemer. Locus is ontstaan vanuit hun eigen behoefte om verbinding te maken met andere ondernemers en samen te groeien. Een mooie missie, waar wij ons helemaal bij aansluiten!

Bereikbaarheid

 
Het terrein waar Locus010 zich bevindt, is op nog geen 5 minuten rijden van de A20 en A4. Parkeren kan gratis voor de deur en in de straat.
Kom je met het OV? Locus010 ligt op 10 a 15 minuten lopen vanaf het station Schiedam Centrum waar de trein, bussen en metro samenkomen. Ook stopt er een bus op nog geen 4 min lopen van Locus010.

Ben jij ook klaar voor meer klanten?

Ben jij klaar voor meer klanten en wil je er nu echt werk van maken om de juiste klanten te bereiken en naar je toe te trekken?
Zorg dan dat je erbij bent op donderdag 21 maart in Locus010 te Schiedam!

Klik op de button hieronder om je nu aan te melden!
Doe je dit vóór 21 februari, dan reserveer je je plekje ook nog eens met €20,- Early Bird korting! 

P.S.: Zorg dat je je op tijd aanmeldt. We hebben er speciaal voor gekozen om de dag kleinschalig te houden, zodat iedereen naar huis gaat met een strategie om meer klanten te krijgen, gebaseerd op jouw bedrijf en jouw persoonlijke doelen. Daarom is er slechts plek voor 12 ondernemers.