Layla Pansier

Meer over Mij

Mijn naam is Layla Pansier en ik ben specialist in zichtbaarheid, in content en connectie. Mijn drijfveer is altijd: doen waar mijn hart ligt. Zowel in mijn werk, als in mijn privéleven.

Het doel wat ik bij al mijn bezigheden voor ogen houd: iets moois maken. Iets waarmee ik mensen kan motiveren, ontroeren, laten lachen, informeren, inspireren… Dat is voor mij de beste motivatie!

Begin 2018 ging ik van start met Create Connection. Hiermee wil ik andere ondernemers helpen om een verbinding te maken met hun doelgroep. Door middel van Personal Branding, contentcreatie, -marketing, en -managament. Eigenlijk alles wat met content te maken heeft dus, want dat is “zeg maar echt mijn ding”.

Wil je meer concreet weten wat ik doe? Dan kun je hier klikken. Liever wat meer lezen over wat mij drijft? Lees dan rustig verder.

Mijn ‘drive’

Waarom ik doe wat ik doe? Ik geloof dat iedereen de vrijheid zou ‘moeten’ hebben om te doen waar zijn of haar hart ligt. Waar hij/ zij goed in is en blij van wordt.
Dat doe ik namelijk ook en dat maakt mij gelukkig. En als ik voor jou kan doen waar IK goed in ben en waar IK blij van wordt, dan heb JIJ meer tijd om te doen wat JOU drijft. Dat is toch mooi?

Volg mij op Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.