Social Media – strategie en beheer

Wil jij…

R

…weten welke social media geschikt zijn voor jou en je doelgroep?

R

…een helder stappenplan voor het inzetten van social media voor jouw zichtbaarheid?

R

…of juist liever het beheer van je social media accounts uitbesteden?

Dat kan! Bij Create Connection kun je terecht voor al je social media behoeften, van advies en strategie tot het beheer van je accounts.

Review

“Ik ben superblij met de facebookpagina’s die Create Connection heeft ontworpen en voor mij bijhoudt! Layla denkt met me mee, komt met creatieve oplossingen voor problemen, ze getuigt van kennis van zaken, is goed bereikbaar en werkt snel. Create Connection heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.”

Joke Jonkers – Piramide Energie Bosnië

Je hebt een bedrijf en je wilt ‘er wat mee gaan doen’ op social media. Allereerst de bekende kanalen natuurlijk: Linkedin, facebook, twitter… Misschien is Instagram of Pinterest iets wat beter bij je past? Maar waar moet je beginnen en hoe ga je daarna verder? Daar help ik je graag bij.

Je kunt bij Create Connection terecht voor een persoonlijk advies en strategie over het gebruik van social media voor jouw bedrijf. Maar je kunt het beheer van jouw social media kanalen ook helemaal aan mij overlaten, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Welke Social Media Kanalen?

We maken eerst een afspraak (meestal online, maar in person kan ook) om vast te stellen welke social media kanalen je wilt inzetten voor jouw bedrijf. Ik adviseer hier natuurlijk ook in, we kijken samen welke kanalen goed aansluiten bij de organisatie en branche. Ook kijken we alvast naar wat je met de gekozen social media wilt bereiken en welke manieren je aanspreken.

Social Media strategie

Na dit gesprek ga ik aan de slag met jouw persoonlijke social media strategie: 1 stappenplan voor elk kanaal. Dit plan bestaat uit adviezen voor jou en jouw organisatie en uitleg over de uitvoering ervan. Hiermee kun jij of iemand uit je organisatie zelf mee aan de slag. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de invulling van je social media aan mij over te laten.

Social media beheer

Ben je enthousiast gestart met een social media kanaal, maar merk je dat je het toch wel lastig en tijdrovend vindt om dit bij te houden? Dan kun je je social media management aan mij overlaten. Of misschien heb je wel net een social media stappenplan van mij ontvangen en wil je graag dat ik ook meteen met de uitvoering ervan aan de slag ga. Ook dat kan!

Interesse in een van bovenstaande diensten? Of meer nodig? Vraag naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met mij.