Tekst en (eind)redactie

Taal is, zeg maar, echt wel mijn ding. Is het niet jouw ding? Dan help ik je graag om jouw verhaal om te zetten in de juiste woorden. Zodat jij je gewoon kunt blijven bezighouden met jouw ding!

Ik schrijf herkenbare teksten in een taal die jouw doelgroep begrijpt. Teksten die de lezer ervan overtuigen dat ze ook nog even verder willen lezen, zich willen aanmelden voor jouw event, of graag even langs willen komen bij jou in de winkel. Maar ook teksten die jouw verhaal precies zo vertellen zoals jij het in je hoofd had.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende soorten teksten die aanzetten tot het doel dat jij wilt bereiken, zoals:

R

Jouw (bedrijfs)verhaal, omgezet in de juiste woorden en beelden

R

Herkenbare (web)teksten die passen bij jou én je doelgroep

R

Een persbericht, dat journalisten en redacties graag willen lezen

R

Een overtuigende sales page voor jouw product of dienst

R

Entertainende en informatie blogs voor jouw site of online magazine

Review

“Layla is een goede schrijfster, ze weet de opdrachten goed te vertalen naar een tekst die graag gelezen wordt en een duidelijk verhaal vertelt. Ik ben blij met de teksten die ze voor Eventhouse geschreven en geredigeerd heeft. Knap hoe Layla middels haar schrijven de kern raakt, en mij ook. Daarnaast is ze ook nog eens erg leuk, waardoor het altijd prettig samenwerken is met haar!”

Monique van Melle – Eventhouse

Tekst en redactie

Natuurlijk weet jij wat je jouw potentiële klanten wil vertellen over jou en over jouw bedrijf. Maar hoe zet je jouw verhaal op papier? Ik help jou om jouw boodschap om te zetten in de juiste woorden. Woorden die passen bij jou en bij jouw doelgroep. En als je dat wilt, zoek ik er ook de juiste beelden bij om het verhaal compleet te maken. Voor welke teksten kun je bij mij terecht? Voor je bedrijfsverhaal bijvoorbeeld, of voor een blog. Maar ook het schrijven van een overtuigende sales page of een productbrochure kun je aan mij overlaten. Kortom: elke tekst die jouw onderneming nodig heeft.

Eindredactie en tekstcorrectie

Heb je zelf al teksten geschreven, bijvoorbeeld voor een website of een brochure? Of misschien heb je zelfs een cursus of een boek geschreven? Dan is het handig om een ervaren eindredacteur nog eens naar je teksten te laten kijken. Ook hiervoor kun je terecht bij Create Connection.

Meer nodig? Vraag naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op.